© 2018 Amateur Foto Club “De Oude IJssel” Alle rechten voorbehouden aan de fotograaf
Bilderberg avond 2016
mateur
oto
lub
De Oude IJssel
Bilderberg avond 2016 Op woensdagavond 9 november werd de Bilderbergavond georganiseerd door de fotoclub "De Oude IJssel". De locatie was de Bongerd te Doetinchem, thuisbasis van "De Oude IJssel". 85 fotograferen waren er aanwezig en in totaal waren er 79 geprinte foto's om bekeken te worden die men op de tafels had neergelegd die daarvoor waren klaar gezet. Nadat de geprinte beelden waren bekeken heeft iedereen zich om 20:00 uur verzameld in de grote zaal . De Bilderberavond werd geopend door Marjan Rosendahl, voorzitter van 'De Oude IJssel'. Zij verwelkomde alle gasten, het bestuur van fotobond regio Gelderland Zuid, en in het bijzonder Peter van Tuijl die de bespreking op zich had genomen. Peter van Tuijl behoeft in de achterhoek eigenlijk geen nadere introductie maar is naast Bondsmentor (1995), Lid Landelijke Gespreksgroep Journalistiek (1995), Coördinator BMK, redactie IN BEELD, lid Taakgroep Opleiding en Sprekers (Fotobond), Lid van Oost Gelders Fotografen Collectief.De beelden werden geprojecteerd op het grote scherm en Peter van Tuijl heeft de beelden op zijn bekende enthousiaste wijze besproken. Dit was nog niet eenvoudig omdat de beelden een grote variatie aan onderwerpen en kwaliteit hadden. De positieve elementen zijn benoemd maar ook werden er suggesties tot verbetering gedaan.Om 22:30 waren alle beelden de revue gepasseerd en werd Peter bedankt voor zijn bespreking. Deelnemende fotoclubs waren (in volgorde van bespreking): De Zutphense, Oog & Optiek, Trefkuul, Camera club Wageningen, Helios, Objectief en Expo Ede, Nijmegen, De Liemers en De oude IJssel.